09131705100
masihghasemilawyer
09131705100
masihghasemilawyer@gmail.com
Table of Contents
Toggleمشاور حقوقی شرکت در اصفهان فردی مسلط در زمینه امور و قوانین حقوقی است که به مدیران شرکتها کمک میکند تا در مورد مسائلی نظیر دعاوی, حل اختلاف یا قراردادها, بهترین تصمیم را اتخاذ نمایند.
حضور چنین فردی در شرکتها میتواند از بروز بسیاری از زیانهای احتمالی جلوگیری نماید چرا که مشاور حقوقی, دارای دانش و آگاهی کامل از امور حقوقی است بنابراین میتواند به شرکتها مشاورههای لازم را ارائه نماید. به این ترتیب, این اطمینان وجود دارد که شرکتها از آسیبهای ناشی از تصمیمگیریهای اشتباه و نادرست مصون خواهند ماند. در این مقاله با مسیح قاسمی همراه باشید چرا که قرار است در مورد مشاور حقوقی, اطلاعات لازم و کافی را کسب نمایید.
در معنای لغوی, منظور از مشاور شخصی است که در یک زمینه خاص, از دانش و اطلاعات کافی برخوردار است و قادر است تا در این زمینه به خصوص, به افراد مشاوره دهند. زمینههای کاری یک مشاور میتواند در طیفهای وسیعی از جمله امور بین المللی, امور حقوقی, اداری, کیفری و… انجام گیرد.
بسیاری از افراد, از جمله شرکتهایی که مشغول فعالیت هستند قطعا در برههای از زمان با مشکلات حقوقی یا طرح شکایت روبهرو میشوند. در این حالت, حضور یک مشاور حقوقی متخصص میتواند بسیار کارگشا باشد چرا که این فرد با دانش و تخصص خود در این حوزه, میتواند به مدیران مجموعه در تصمیم گیری کمک شایانی نماید.
در بسیاری از موارد مشاهده شده که مدیران شرکتها در نبود مشاور حقوقی, با اتخاذ تصمیمات نادرست، سبب وارد شدن ضرر و خسارات جبران ناپذیری به مجموعه شدهاند بنابراین به جرئت میتوان گفت حضور یک مشاور حقوقی میتواند امری سرنوشت ساز در مورد آینده شرکتها باشد.
نکته بسیار مهم در هنگام دریافت مشاوره آن است که چه مشاوری میتواند به بهترین شکل به شما کمک کند و این شخص باید چه ویژگیهایی داشته باشد. طبیعتا شخصی که در امر مورد نظر دانش کافی نداشته باشد و یا فردی با تحصیلات دانشگاهی اما بی تجربه باشد قطعا نمیتواند فرد مناسبی برای یک مشاوره موفق باشد. انتخاب چنین فردی به عنوان یک مشاور حقوقی میتواند در مقایسه با عدم حضور مشاور, ضررهای بیشتری را به مجموعه وارد کند. از این رو بسیار حیاتی است تا با کسب اطلاعات لازم و ضروری, بتوانید بهترین مشاور حقوقی را انتخاب کنید.
طبیعتا فردی که به عنوان کارآفرین اقدام به راه اندازی شرکت و کسب و کاری را نموده است تمایلی ندارد تا در هنگام بروز مشکلات حقوقی متحمل ضرر و زیان شود. از این رو افرادی که به عنوان مدیر شرکت شناخته میشوند میبایست پیش از بروز مشکلات احتمالی, با فردی به عنوان مشاور حقوقی مشورت نموده و اطلاعات لازم را در طی جلسات مشاورهای از وی دریافت نمایند.
این شخص, با تسلط بالای خود بر قوانین حقوقی و همچنین سابقه چندین سال فعالیت در امور حقوقی, قادر است به مراجعین خود، به بهترین شکل مشاوره نموده و به آنها در اتخاذ تصمیمات صحیح کمک کند. جالب است بدانید مشاوره حقوقی, تقریبا تمامی گرایشهای موجود در زمینه امور حقوقی را شامل میشود و تنها محدود به امور تجاری یا اختلاف مالی نمیگردد. مشاور حقوقی از تمامی قوانین و اصول مربوط به امور حقوقی آگاهی دارد و میتواند در زمینههای مختلف از جمله امور مربوط به عقد قراراد, دعاوی و طرح شکایات و همچنین حل اختلافات, مشاورههای ضروری را در اختیار مراجعین قرار دهد.
احتمالا تا به این قسمت از مقاله متوجه شدهاید که حضور یک مشاور حقوقی در شرکت, چقدر اهمیت دارد. حضور چنین شخصی در شرکتها میتواند نقش مهمی در موفقیت امور حقوقی شرکت داشته باشد چرا که این فرد با ارائه مشاورههای لازم به مدیر شرکت میتواند میزان ضرر و خطا در هنگام تصمیم گیری را به حداقل برساند.
در مسیر پیشرفت و توسعه شرکت, همواره مشکلاتی وجود دارند که تنها به دست افراد متخصص در آن امر حل میشود. در امور حقوقی نیز, یک مشاور حقوقی شرکت میتواند از تجربه, دانش و آگاهی خود استفاده کرده و از بروز مشکلات جدی و بزرگ جلوگیری کند. اما این مشاور حقوقی خوب باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
باید توجه کنید که مشاور حقوقی که برای شرکت خود انتخاب میکنید در گام اول تسلط کافی به امور حقوقی را داشته باشد و در گام بعدی، بتوانید با تکیه بر این اطلاعات و همچنین تجربه خود، بهترین راه حل را در هنگام روبهرو شدن با مشکلات حقوقی در اختیار شما قرار دهد. همچنین سرعت عمل مشاور حقوقی از دیگر مواردی است که باید به آن توجه کنید. مشاوری که بتواند در بازه زمانی کوتاهتر, مشاورههای لازم را در اختیار شما قرار دهد قطعا فردی مناسب و ایده آل برای حل امور حقوقی شرکت شما خواهد بود.
تا به این بخش از مقاله با اهمیت حضور مشاور حقوقی در شرکتها آشنا شدید. حال قصد داریم نگاهی به وظایف این شخص بیندازیم. همانطور که احتمالا میدانید مشاوران حقوقی در زمینههای مختلفی مشغول به فعالیت هستند و طبیعتا از این رو در هریک از این زمینهها عهدهدار مسولیتهای مشخصی میباشند. وظایف مشاور حقوقی در یک شرکت شامل موارد زیر میگردد.
متون تمامی قراردادهایی که شرکت قصد دارد نسبت به عقد آنها اقدام نماید توسط مشاور حقوقی آماده میشود و این مشاور, بر روی تمامی مراحل عقد قرار داد نظارت خواهد داشت.
شرکتها و سازمانها همواره در انواع مزایدهها و مناقصهها شرکت میکنند بنابراین این وظیفه مشاور حقوقی است تا پیش از هریک از این موارد، اطلاعات لازم و ضروری را در اختیار مدیر ارشد قرار داده و نسبت به انجام تمامی امور حقوقی مربوط اقدام کند.
اگر سازمان یا شرکت مربوطه چندان بزرگ نباشد و تنها یک شرکت خصوصی نسبتا کوچک باشد, وظایفی نظیر ثبت و تغییر در ساختار شرکت، از جمله وظایفی است که بر عهده مشاور حقوقی شرکت میباشد.یکی از مواردی که بسیاری از شرکتها به نوعی با آن درگیر هستند, پروندههای حقوقی مربوط به شکایات است.
چنانچه شرکت در طی یک پرونده حقوقی تحت اتهام قرار گیرد و یا شاکی پرونده باشد, این وظیفه مشاور حقوقی است تا با ارائه اطلاعات لازم بتواند از شرکت دفاع نماید. امور مالیاتی نیز از جمله موارد بسیار مهم و قابل توجه برای شرکتها به شمار میرود. مشاور حقوقی شرکت در این حالت وظیفه دارد تا به امور مربوط به مالیات رسیدگی کرده و هشدارها و راهنماییهای لازم را به سمع مدیران ارشد برساند. از این رو باید گفت هم مدیران و هم کارکنان شرکتها هر دو به مشاورههای یک مشاور حقوقی متخصص نیاز خواهند داشت. از دیگر وظایف مربوط به مشاور حقوقی شرکت میتوان به انجام و پیگیری امور مربوط به ثبت برند تجاری، اساسنامه شرکت و تغییرات آن و… اشاره کرد. در آخر نیز، امور بانکی از جمله تعهدات شرکت و چک و سفته از دیگر وظایفی است که یک مشاور حقوقی باید دانش و اطلاعات کافی در آن را داشته و به مدیران مربوطه کمک کند.
در قسمت قبلی با وظایف یک مشاور حقوقی آشنا شدید اما باید بدانید این مشاور, برای اجرای وظایف خود نیاز به چه مهارتها و دانشی دارد. در گام اول, شخصی که به عنوان مشاور حقوقی شرکت خود انتخاب میکنید باید تسلط کافی بر روی قوانین حقوقی مرتبط در حوزه کاری خود را داشته باشد و بتواند در شرایط بسیار مهم و حساس, تصمیمات درستی را اتخاذ نماید. از دیگر مهارتهای وی باید به قدرت سخنوری او اشاره کرد. یک مشاور حقوقی خوب باید به خوبی سخن بگوید و بتواند در مواقع لزوم, افراد را متقاعد نماید.
یک مشاور حقوقی باید امانت دار خوبی باشد چرا که شما به عنوان مدیر شرکت, قصد دارید اسناد و مدارک مهم و با ارزش را در اختیار وی قرار دهید. این شخص همچنین باید متعهد و صادق باشد و امور حقوقی را به شکلی متعهدانه پیگیری کند.
شخصی که به عنوان مشاور حقوقی برای شرکت خود انتخاب میکنید باید علاوه بر دانش و اطلاعات کافی، از تجربه لازم نیز برخوردار باشد و در شرایط مختلف بتواند به خوبی مسائل را تجزیه و تحلیل نموده و تصمیم مناسب را اتخاذ کند. این شخص باید رازدار باشد چرا که شما به عنوان مدیر شرکت قصد دارید بسیاری از نقاط قوت یا ضعف شرکت خود را برای وی بازگو کنید تا او بر این اساس بتواند تصمیم و انتخاب لازم را اتخاذ کند. شما میتوانید برای دریافت مشاوره از وکیل شرکت با مسیح قاسمی که وکیل پایه یک دادگستری می باشد, تماس بگیرید.
در بخشهای قبلی با بخشی از وظایف یک مشاور حقوقی در شرکت آشنا شدیم با این حال، هنوز برخی از شرکتها ادعا میکنند که قادر هستند تا بدون حضور یک مشاور حقوقی و کسب مشاوره از وی, تمامی امور مربوط به شرکت خود را پیگیری کنند.
متاسفانه در بسیاری از موارد شاهد آن بودیم که این شرکتها با عدم دارا بودن اطلاعات حقوقی کافی در زمینههای مشخص, متحمل ضرر و زیان شدهاند. از این رو, در این قسمت تصمیم داریم تا شما را با مزایای حضور یک مشاور حقوقی در پروندههای حقوقی شرکت آشنا کنیم. طبیعتا در پایان این بخش, نظر شما در مورد دریافت مشاوره از یک مشاور حقوقی متخصص کاملا مثبت خواهد بود.
همانطور که احتمالا میدانید فشار عصبی و استرس میتواند قدرت انتخاب و تصمیم گیری را به میزان چشمگیری کاهش دهد. هنگامی که پیش از بروز هرگونه مشکلی برای شرکت خود از یک مشاور حقوقی کمک میگیرید, در این زمان آرامش کافی و لازم را دارید.
به این ترتیب, میتوانید مسائل را با جزئیات بیشتری با مشاور مطرح کرده و با دقت زیادی به مشاورههای وی گوش دهید. به این ترتیب, با آرامش کامل میتوانید به درستی تصمیم گیری کرده و بهترین راه حل را برای رفع مشکلات انتخاب کنید.
همانطور که کمی قبلتر گفته شد، مشاور حقوقی بر روی روند آمادهسازی متون قرارداد و روال عقد آن نظارت دارد.
هنگامی که شرکت شما در حال عقد یک قرارداد جدید در هر زمینهای باشد, حضور یک مشاور حقوقی و دانش و اطلاعات حقوقی وی به سازمان شما کمک میکند تا خسارات احتمالی را پیش بینی کرده و با رعایت کامل مسائل حقوقی و تعیین حدود خسارت, از وارد شدن ضرر و خسارات جبران ناپذیر به شرکت جلوگیری کند.
چنانچه در هنگام بروز دعاوی از مشاور حقوقی کمک بگیرید، به دلیل تسلط این فرد بر روی قوانین و امور حقوقی, روند رسیدگی به پرونده شما در مراجع قضایی با سرعت بیشتری انجام خواهد گرفت
. ممکن است که تصور کنید که خود شما به تنهایی قادر به پیگیری امور هستید اما این تصور کاملا اشتباه است. حضور یک مشاور حقوقی به شما کمک خواهد کرد تا طرح دعاوی را به نفع شرکت خود تمام کرده و بهترین نتیجه را دریافت کنید.
در بسیاری از موارد دیده شده که افراد متفرقه و یا غیر متخصص با ورود به پروندههای حقوقی شرکت، مسیر رسیدگی به پرونده را دچار انحراف کرده و سبب وارد شدن ضررهای جدی به شرکت شدهاند.
برخی دیگر نیز افراد سودجویی بودند که با دریافت هزینههای کلان و ادعای مشاوره, اقدام به فریب مدیران شرکت و کلاهبرداری از آنها نمودهاند. در صورتی که مدیر یک شرکت هستید میبایست در اولین فرصت, نسبت به دریافت مشاوره از بهترین مشاور حقوقی شرکت در منطقه خود اقدام نمایید. این کار, از ورود افراد غیر متخصص و متفرقه به پروندههای حقوقی شرکت شما جلوگیری خواهد کرد.