مشاوره نیاز داری؟

09131705100

با ما در ارتباط باش

masihghasemilawyer

مشاوره نیاز داری؟

09131705100

مشاوره نیاز داری؟

masihghasemilawyer@gmail.com

 

مجازات فروش مال غیر و کلاهبرداری

مجازات فروش مال غیر و کلاهبرداری

مجازات فروش مال غیر و کلاهبرداری که عبارت است از انتقال یا فروش عین مال یا منفعت مال شخص بدون اذن و اذن او به غیر, شخص را با حکم جرم انتقال مال دیگر مواجه می کند. این حکم به دیگران که حبس, جزای نقدی و رد مال است. شکایت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و پس از طرح شکایت, رسیدگی به جرم برای صدور حکم فروش سایر اموال از دادسرا آغاز می شود. در ادامه از وکیل حقوقی در اصفهان آقای مسیح قاسمی به بررسی جرم فروش مال غیر و کلاهبرداری خواهیم پرداخت. همچنین در صورت نیاز به دریافت خدمات حقوقی با شماره 09131705100 تماس حاصل فرمائید.

مجازات فروش مال غیر و کلاهبرداری | مسیح قاسمی

جرم فروش مال غیر و کلاهبرداری چیست ؟

مال دیگر یا به طور کلی انتقال مال دیگر که در قانون مجازات فروش مال غیر و کلاهبرداری شناخته شده است, اصطلاحی میباشد مربوط به زمانی که شخصی بدون اجازه یا بدون داشتن اجازۀ شخصی, مال دیگری را بفروشد یا منتقل کند. وکالتنامه؛ این انتقال و فروش می تواند انتقال و فروش عین مال غیر یا انتقال و فروش منفعت مال دیگر به غیر باشد. جرم فروش مال غیر و کلاهبرداری را می توان به ترتیب اجاره منزل بدون رضایت و اطلاع صاحب خانه به دیگری یا فروش اتومبیل شخصی شخص بدون رضایت و اذن او به دیگری دانست. در هر یک از این موارد عمل شخص جرم محسوب می شود و به جرم فروش مال دیگر یا واگذاری مال به غیر با مجازات کیفری مواجه خواهد شد.
قانونگذار در قانون مجازات اسلامیف فروش یا واگذاری مال به غیر را جرم دانسته و در صورتی که ارزش مال زیر 100 میلیون باشد آن را قابل گذشت می داند و پیگیری آن را منوط به شکایت شاکی می داند در غیر این صورت. یعنی در شرایطی که ارزش مال بالای 100 میلیون تومان باشد اعم از جرایم با جنبه عمومی; یعنی در شرایط مجازات فروش مال غیر و کلاهبرداری پیگیری آن صرفاً مستلزم شکایت شاکی نیست و حتی در صورت تصویب شاکی, مجرم یا مرتکب نیز مجازات می شود و گذشت فقط جنبه تخفیف دارد.

مجازات فروش مال غیر و کلاهبرداری

جرم فروش مال غیر و کلاهبرداری همان است که قانونگذار در ماده 1 قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس, نظامی و کلاهبرداری مرتکبان جرم کلاهبرداری می باشد. کاربرد این ماده, مجازات ها و مجازات های جرم انتقال مال به غیر به شرح زیر است:
1. حبس از یک تا هفت سال.
2. پرداخت جزای نقد و معادل مالی که در فروش مال غیر, دریافت شده است.
3. رد مال به صاحب اصلی.
4. انفصال از خدمات دولتی و در صورتی که مرتکب, کارمند دولت باشد از خدمت عزل می شود.
باید در نظر داشت که جریمه فروش غیر مال در صورتی متوجه خریدار می شود که بداند ملک در اختیار فروشنده نیست. به عبارت دیگر, خریدار در صورتی که به او اطلاع داده شود که پولی که قصد معامله را دارد, غیرمالی است, مجرم و به مجازات بالایی محکوم می شود. شایان ذکر است برای دریافت مشاوره می توانید با این مجموعه تماس حاصل فرمایید.

جرم فروش مال غیر و کلاهبرداری | مسیح قاسمی

جرم فروش مال غیر و کلاهبرداری

مجازات شریک در فروش مال غیر

در قسمت های قبل از منظر قانون تشدید مجازات مجرمین نظامی, اختلاس و کلاهبرداری و قانون مجازات انتقال غیر مال, درباره مجازات غیر مال صحبت کردیم. همچنین گفته شد مجازات فروش مال غیر و کلاهبرداری چیست. در این قسمت از مقاله قصد داریم در مورد مجازات شراکت در فروش اموال دیگر صحبت کنیم. شایان ذکر است شما برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با این مجموعه تماس حاصل کرده و از مشاوره وکلای حرفه ای بهره مند شوید.
استفاده از این ماده در مواردی که قانونگذار برای معاون جرم فروش مال غیر و کلاهبرداری مجازات جداگانه ای مقرر و پیش بینی نکرده است و جرم نیز جرم محسوب می شود, مجازات معاون یک تا دو درجه کمتر از مجازات خواهد بود. مرتکب جرم یعنی مجازات معاون بیع غیر مال به جای درجه 4 (حبس از یک تا 7 سال) درجه 5 یا 6 خواهد بود که به ترتیب از به حبس بیش از دو تا پنج سال یا حبس بیش از شش ماه تا دو سال.

نحوه شکایت جرم فروش مال غیر و کلاهبرداری چیست ؟

بعد از صحبت در مورد مجازات و حکم جرم انتقال مال به غیر, در این قسمت قصد داریم در مورد نحوه شکایت و برخورد با جرم فروش مال به غیر صحبت کنیم و بگوییم شاکی این جرم چه اقداماتی را باید انجام دهد. مجازات فروش مال به غیر را در حق مرتکب اعمال کند. توضیح این مراحل به شرح زیر می باشد.
1. شاکی این جرم ابتدا باید شکایت خود را در رابطه با جرم فروش مال شخص دیگری تنظیم و سپس فایل ورد یا پی دی اف را به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه صالح که به این پرونده رسیدگی می کند تحویل دهد.
2. سپس پس از دریافت پیامک اطلاع رسانی از سامانه ثنا در صحن دادگاه مجازات فروش مال کلاهبرداری حاضر شود. در صورت نداشتن حساب کاربری سامانه ثنا, شاکی باید قبل از هر اقدامی با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و یا با مراجعه به آدرس اینترنتی sana.adliran.ir این حساب کاربری را ایجاد کند.
3. پس از ثبت شکایت جرم فروش مال غیر و کلاهبرداری و ارسال به دادسرا, دادسرا نسبت به شکایت مذکور تشکیل پرونده می دهد و در صورتی که مدارک موجود برای انتساب جرم به مصرف کافی نباشد قرار منع تعقیب صادر می شود در غیر این صورت اقدام می شود. . . دادستان پس از صدور قرار دادرسی, پرونده را برای صدور حکم مجازات به دادگاه کیفری دوم ارجاع می دهد.

مجازات شریک در فروش مال غیر | مسیح قاسمی

مجازات شریک در فروش مال غیر

جمع بندی

در این مقاله از دفتر حقوقی آقای مسیح قاسمی به بررسی مجازات فروش مال غیر و کلاهبرداری پرداختیم. همچنین در این مقاله به بررسی تمامی جوانب این نوع مجازات پرداختیم. همچنین شما کاربر گرامی می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر حقوقی آقای مسیح قاسمی تماس حاصل فرمایید.مسیح قاسمی که بهترین وکیل طلاق در اصفهان نیز می باشد آماده خدمترسانی به شما عزیزان می باشد .



تماس با وکیل