مشاوره نیاز داری؟

09131705100

با ما در ارتباط باش

masihghasemilawyer

مشاوره نیاز داری؟

09131705100

مشاوره نیاز داری؟

masihghasemilawyer@gmail.com

 

مجازات حمل مواد مخدر

مجازات حمل مواد مخدر

مجازات حمل مواد مخدر

حمل و نگهداری مواد مخدر در تمامی کشور های جهان جرم به حساب می آید و پیگرد قانونی دارد. افرادی که به این جرم مرتکب می شوند باید متوجه این موضوع باشند که مجازات بسیار سنگینی برای آنها از سمت دادگاه اجرا خواهد شد. دادگاه با انجام مجازات های سنگین در بحث مواد مخدر باعث بروز پیشگیری از وقوع دوباره این قانون شکنی می شود. در این مقاله هر آنچه که باید در رابطه با مجازات حمل مواد مخدر بدانید, گفته شده است. پس با ما همراه باشید. همچنین اگر به دنبال بهترین وکیل مواد مخدر در اصفهان هستید میتوانید با مسیح قاسمی تماس بگیرید.

مجازات حمل مواد مخدر | مسیح قاسمی

مجازات حمل مواد مخدر

مجازات حمل و نگهداری مواد مخدر چیست ؟

مواد های مخدر به طور مستقیم در قانون تعریف نشده اند و فقط مانند آنها ذکر شده است. با ذکر 9 بند در ماده یک قانون مبارزه با مواد مخدر, نگهداری, حمل, توزیع خرید و فروش مواد مخدر جرم انگاری شده است. همچنین قانون اخفا و امحا مواد مخدر را نیز جرم انگاری کرده است تا مانع مجازات نشدن این گونه افراد شده باشد. همچنین در این ماده قانون به مجازات مشارکت در حمل مواد مخدر تریاک و شاهدانه نیز اشاره شده است.

مصرف مواد مخدر باعث بروز توهمات ذهنی رد مصرف کننده می شود. حتی با توجه به جرائمی که مجرمان و استعمال کنندگان انجام میدهند, کاملا از خود بی خود شدن آنها مشهود است. برخی از این مجرمان حتی در ارتکاب جنایاتی مثل قتل نیز دست داشته اند. به همین دلیل قانون قوانین بسیار سختی برای مجازات حمل مواد مخدر و تولید کنندگان آن اعمال کرده است.

 

مجازات حمل و نگهداری مواد مخدر

حمل یا تولید مواد مخدر یکی از خطرناک ترین جرایم در تمامی کشور ها می باشد که دارای مجازات های سنگینی است. مواد مخدر دارای انواع متعددی مثل تریاک, شیشه , حشیش, گل, کوکائین و… می باشد. میزان مجازات حمل مواد مخدر بر حسب نوع مواد و حجم آن متغیر است. شایان ذکر است مواد های مخدر شامل 4 گروه می باشند. توضیح کامل این گروه ها به شرح زیر است.

مخدر های گیاهی

این دسته از مخدر ها شامل تریاک, کدئین, هروئین و مرفین است.

مخدر های روانگردان گیاهی

این دسته از مخدر ها شامل کوکائین و حشیش می باشد.

مخدر های روانگردان صنعتی (شیمیایی)

این دسته از مخدر ها شامل شیشه, ال اس دی, نورجیزک, اکستازی و یخ می باشد.

مخدر های مجاز

این دسته از مخدر ها شامل دیازپام, متادون, فنتانیل, اکسازپام است.

مجازات حمل و نگهداری مواد مخدر چیست | مسیح قاسمی

مجازات حمل مواد مخدر تریاک

ماده 5 قانون مبارزه با مواد مخدر درباره مجازات حمل مواد مخدر تعیین تکلیف کرده است. مجازات این بند شامل حمل و نگهداری, وارد وو صادر کردن, خرید و فروش, ساخت و تولید و توضیع, فروش و مخفی کردن خلاصه می شود. در ادامه شرح مجازات مشارکت در حمل مواد مخدر تریاک گفته شده است.

حمل مواد مخدر تریاک از یک تا پنجاه گرم

تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.

حمل مواد مخدر تریاک بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم

از پنج میلیون تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.

حمل مواد مخدر بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم

پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.

حمل مواد مخدر بیش از پنچ کیلو گرم تا بیست کیلو گرم

شصت تا دویست میلیون ريال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس.
در صورت تکرار جرم نگهداری مخدر تریاک 5 تا 20 کیلوگرم برای بار دوم علاوه بر مجازاتهای بالا, به جای جریمه نقدی اموال وی از همان جرم مصادره می شود. در صورت تکرار برای بار سوم مجازات حمل مواد مخدر تریاک از قبیل اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم خواهد بود.

مجازات حمل مواد مخدر تریاک با ماشین

با توجه به میزان و حجم مجازات مشارکت در حمل مواد مخدر تریاک در ماشین و پاسخ به سوال مجازات حمل مواد مخدر چیست , مجازاتی که قاضی حکم می کند به شرح زیر است.
• تا ۵۰ گرم تریاک, تا ۳ میلیون ریال جریمه نقدی و تا ۵۰ ضربه شلاق می باشد.
• بیش از ۵۰ گرم تا ۵۰۰ گرم تریاک, ۵ تا ۱۵ میلیون ریال جریمه نقدی و ۱۰ تا ۷۴ ضربه شلاق است.
• بیش از ۵۰۰ گرم تا ۵ کیلوگرم تریاک, ۱۵ تا ۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی و ۴۰ تا ۷۴ ضربه شلاق و ۲ تا ۵ سال حبس می باشد.
• بیش از ۵ کیلو تا ۲۰ کیلو تریاک, ۶۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی و ۵۰ تا ۷۴ ضربه شلاق است .
برای ارتکاب جرم دوباره 5 تا ۱۰ سال حبس و علاوه بر مجازات ذکر شده بالا به مصادره اموال نیز محکوم می‌ شود. همچنین اگر برای بار سوم دستگیر شود اعدام خواهد شده و اموال او مجدداً مصادره می ‌شود.

مجازات نگهداری مواد مخدر صنعتی | مسیح قاسمی

مجازات نگهداری مواد مخدر صنعتی

مجازات نگهداری مواد مخدر صنعتی و غیر صنعتی

طبق ماده 8 مبارزه با مواد مخدر, مجازات حمل مواد مخدر هرگونه مواد مخدر صنعتی و غیر صنعتی مثل: مرفین, هروئین, کوکائین و لیزریک اسید دی اتیل آمید ( LSD ) و… که به مجلس شورای اسلامی رسیده است, جزو این ماده قرار داده می شوند. همچنین نگهداری, ساخت, فروش, صادرات و واردات به متناسب میزان حجم و نوع مواد جرائم زیر را در بر میگیرند.
1. تا پنج گرم مواد, از پانصد هزار ریال تا یک میلیون ریال جریمه نقدی و 20 تا 50 ضربه شلاق در بر دارد.
2. بیش از یک گرم تا چهار گرم مواد, از دو میلیون تا شش میلیون ریال جریمه نقدی و سی تا هفتاد ضربه شلاق است.
3. بیش از یک گرم تا چهار گرم مواد, از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دو تا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق در بر دارد.
4. بیش از چهار گرم تا پانزده گرم مواد, از بیست میلیون تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس وسی تا هفتادو چهار ضربه شلاق است.

کاهش مجازات حمل مواد مخدر

مواد مخدر بسیاری از افراد جامعه را درگیر خود کرده و قانون نسبت به حجم و نوع این مواد مجازات های متفاوتی برای آن در نظر گرفته است. قانون مجازات حمل مواد مخدر بر اساس مقدار آن اندازه گیری میکند و جرائم نقدی و شلاق را برای وی ثبت می کند. شایان ذکر است, ارتکاب دوباره این جرم پیاماد خیلی شدیدتری را به همراه خود دارد. اگر به دنبال وکیل حقوقی در اصفهان برای کاهش مجازات حمل مواد مخدر هستید و نیازبه دریافت مشاوره تلفنی دارید میتوانید از طریق شماره 09131705100 با کارشناسان ما در این مجموعه تماس بگیرید و از مشاوره های مسیح قاسمی بهره مند گردید.



تماس با وکیل