مشاوره نیاز داری؟

09131705100

با ما در ارتباط باش

masihghasemilawyer

مشاوره نیاز داری؟

09131705100

مشاوره نیاز داری؟

masihghasemilawyer@gmail.com

 

در پرونده کیفری چند وکیل میتوان گرفت؟

در پرونده کیفری چند وکیل میتوان داشت؟ | مسیح قاسمی

در پرونده کیفری چند وکیل میتوان گرفت؟

در پرونده کیفری چند وکیل میتوان گرفت؟ این موضوع از جمله سوالاتی است که بسیاری از افراد در هنگام انتخاب وکیل برای امور کیفری از وکلا می‌پرسند. بسیاری از افراد تصور می‌کنند می‌توانند به هر تعدادی که تمایل داشته باشند نسبت به انتخاب وکیل اقدام نمایند ولی آیا این تصور صحیح است. برای دریافت پاسخ این سوال توصیه می‌کنیم در ادامه این مقاله همراه مسیح قاسمی که بهترین وکیل حقوقی در اصفهان ممی باشد همراه باشید.

وکیل برای پرونده های کیفری | مسیح قاسمی

وکیل برای پرونده های کیفری

در پرونده کیفری چند وکیل میتوان داشت؟

پیش از آنکه به بررسی موضوع در پرونده کیفری چند وکیل میتوان گرفت بپردازیم ابتدا باید بدانیم که منظور از دعاوی و پرونده کیفری چیست؟ بر اساس قانون, اگر فرد مرتکب جرمی شود که در قانون مجازات اسلامی, به عنوان جرم تلقی شده و برای آن مجازات تعیین شده باشد, در این حالت, برای فرد یک پرونده کیفری تشکیل خواهد شد. فحاشی, کلاهبرداری, خیانت در امانت, داشتن روابط نامشروع, جعل سند و جرایمی از این قبیل, همگی در رده جرایم کیفری قرار می‌گیرند.

پس از حادث شدن جرم, شاکی می‌تواند نسبت به طرح شکایت اقدام نماید اما در این مرحله, به طور دقیق نمی‌توان تعداد وکلایی این پرونده را مشخص نمود چرا که به چندین فاکتور بستگی دارد. البته یک مورد قابل توجه وجوددارد و آن این است که فرد شاکی می‌تواند به تعداد نامحدود, برای پرونده‌های کیفری خود وکیل انتخاب نماید اما تعداد آن بستگی به مواردی دارد که در ادامه به بررسی این موارد خواهیم پرداخت. همچنین در صورت نیاز میتوانید با مشاور حقوقی شرکت در اصفهان تماس بگیرید تا بسته به پرونده و مشلات به صورت دقیق راهنمایی شوید.

پرونده های کیفری و وکیل آن | مسیح قاسمی

پرونده های کیفری و وکیل آن

مرحله 1- تحقیقات مقدماتی

مرحله اول در طرح شکایت در پرونده‎‎‌های کیفری, مرحله تحقیقات مقدماتی است که از ویژگی‌های آن باید به غیر علنی و محرمانه بودن آن اشاره کرد. به عبارت دیگر این مرحله غیر ترافعی است بدان معنی که متهم هیچگونه آگاهی از اتهاماتی که به وی وارد شده نداشته و نمی‌تواند مناقشه کند. بر اساس قانون, در مرحله تحقیقات مقدماتی, متهم تنها مجاز به داشتن حداکثر یک وکیل است. لازم به ذکر است تعداد وکیل می‌تواند در سایر مراحل بعدی دعاوی و پرونده‌های کیفری تغییر کند. در صورتی که شما در یک پرونده کیفری متهم هستید, توصیه ما به عنوان گروه وکلای مجرب در زمینه امور کیفری آن است که در ابتدای امر, اقدام به انتخاب وکیل نمایید. حضور یک وکیل مجرب و کارآزموده می‌تواند پروسه دفاع وکیل از موکل را بسیار ساده‌تر کرده و به این ترتیب, شانس موفقیت در پرونده کیفری را افزایش دهد.

مرحله 2- دادسرا

بر اساس قوانین دادرسی عادلانه, متهمان در دادسرا و در حالی که تحت نظارت هستند می‌تواند از حضور و دخالت وکیل دادگستری بهره مند شوند. بر اساس ماده 48 قانون اساس, هرگاه متهم تحت نظر قرار گیرد امکان درخواست وکیل برای او وجود خواهد داشت. نکته بسیار مهم در این مرحله آن است که تحقیقات در این مرحله همچنان به صورت محرمانه انجام می‌گیرد. بنابراین وکیل مورد نظر متهم, به صورت محرمانه و به مدت 1 ساعت اجازه خواهد داشت تا با متهم ملاقات نماید.

پس از اتمام این جلسه, وکیل می‌تواند ملاحظات خود را به شکل کتبی در پرونده متهم ثبت نموده و در صورت نیاز از آن استفاده نماید. آنچه باید به آن توجه داشت آن است که انتخاب وکیل و دریافت خدمات در پرونده‌های کیفری از نظر زمان و مرحله اتهام تا صدور و اجرای رای, از اهمیت زیادی برخوردار است و قوانین بسیار زیادی ممکن است بر روی این روند تاثیر داشته باشند. از این رو توصیه ما این است که پیش از از دست رفتن فرصت, در صورتی که متهم پرونده کیفری هستید اقدام به انتخاب وکیل نمایید. چنانچه نیاز به مشاوره در این امر دارید کافیست تا با دفتر وکالت ما تماس حاصل نموده و مشاوره‌های لازم را دریافت کنید.

مرحله 3- دادگاه انقلاب

همانطور که کمی قبل‌تر اشاره شد, تعداد وکلایی که متهم می‌تواند در پرونده‌های کیفری اختیار نماید به مرحله شکایت بستگی دارد. در مرحله دادگاه انقلاب, جرائمی که قابل رسیدگی می‌باشند به شرح زیر است:
1. محاربه
2. قاچاق مواد مخدر
3. قاچاق اسلحه
4. فساد فی الارض
5. اقدام علیه امنیت کشور
6. تخریب اموال عمومی
7. توهین به رهبری
8. بغی
مواردی که در این بخش عنوان شد, تنها بخشی از جرائمی هستند که رسیدگی به آنها و صدور رای مربوط به آن, در دادگاه انقلاب انجام می‌گیرد. لازم به ذکر است متهم در این مرحله, تنها می‌تواند یک وکیل را انتخاب نماید. در صورتی که نیاز به بهترین وکیل مواد مخدر در اصفهان میتوانید با مسیح قاسمی تماس بگیرید.

در پرونده کیفری چند وکیل میتوان داشت | مسیح قاسمی

در پرونده کیفری چند وکیل میتوان داشت

دادگاه کیفری یک و دادگاه کیفری دو

همانطور که اشاره شد, رسیدگی به پرونده‌های کیفری در دادگاه کیفری انجام می‌گیرد. در این پرونده‌ها, فرد بر اساس قوانین مجازات اسلامی مرتکب جرم شده و رای صادر شده برای او می‌تواند مواردی نظیر قصاص, حبس, شلاق و… باشد. دادگاه عمومی جزایی, که به نام دادگاه کیفری دو شناخته می‌شود متشکل از یک رئیس است و تشکیل آن در حوزه‌های قضایی شهرستان‌ها انجام می‌گیرد. تفاوت دادگاه کیفری دو و یک از نظر حضور قاضی است. در این دادگاه, حداکثر تعداد وکیل برای شاکی و متهم می‌تواند 2 نفر باشد.

دادگاه کیفری یک, یکی از دادگاه‌های بسیار مهم و حساس کشور است که نحوه رسیدگی به پرونده و صدور رای در آن, دارای تفاوت‌های بسیار زیادی با سایر دادگاه‌های کشور است. اعضای تشکیل دهنده دادگاه کیفری یک, سه قاضی هستند که دو نفر از آنها مستشار و نفر سوم رئیس دادگاه است البته برگزاری این دادگاه با حضور دو عضو نیز امکان‌پذیر می‌باشد. اگر برای شما این سوال پیش آمده که در پرونده کیفری چند وکیل میتوان داشت باید گفت که بر اساس قوانین موجود, شاکی و متهم در دادگاه کیفری یک می‌توانند حداکثر 3 وکیل داشته باشند

بهترین وکیل کیفری در اصفهان

در پرونده کیفری چند وکیل میتوان گرفت؟ این سوال بسیاری از شاکیان و متهمانی که به منظور پیگیری پرونده‌های کیفری خود به دفاتر وکالت مراجعه می‌نمایند. بر اساس آنچه در این مقاله عنوان شد, شاکی و متهم محدودیتی در انتخاب تعداد وکیل ندارد اما انتخاب تعداد آن, کاملا به مرحله رسیدگی پرونده بستگی دارد. نکته بسیار مهم و البته قابل توجه آن است که اگر در پرونده‌های کیفری, به عنوان متهم شناخته شدید, در اسرع وقت نسبت به انتخاب وکیل کیفری اقدام نمایید. از آنجایی که زمان در چنین پرونده‌هایی دارای اهمیت است بنابراین هرچه سریع‌تر وکیل خود را انتخاب کنید شانس موفقیت شما در پرونده بیشتر خواهد بود. مسیح قاسمی به عنوان یکی از بهترین وکیل کیفری در اصفهان, متخصص و مسلط به دانش حقوقی در اصفهان, آماده ارائه مشاوره به همشهریان گرامی می‌باشد.



تماس با وکیل